Heb je vragen over je kraamtijd?

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Een bijzondere tijd breekt aan. “Hebben we overal aan gedacht? Is alles goed geregeld?” Stuk voor stuk vragen die nu belangrijk zijn. Vragen waar Kraamzorg de Zuster je bij helpt.

Ja, ik wil nu kennismaken!

Kraamzorg de Zuster

Ik ben Marjo van der Wardt. Een enthousiaste moeder van drie (volwassen) kinderen en inmiddels ook oma. Met meer dan 20 jaar ervaring in de kraamzorg én als moeder/oma beoefen ik het vak dagelijks met veel plezier!

De beleving van het gezin staat voor mij voorop. Tevreden en uitgerust terugkijken op een goede, gezellige kraamtijd met het zelfvertrouwen voor de toekomst; dat is mijn doel!

Mijn werkgebied is ’t Gooi en vechtstreek en Eemland. Je kunt me natuurlijk altijd even bellen voor de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan

Hoe werkt dat nou tijdens de zwangerschap?

Iedere zwangerschap kent zijn eigen aanpak. Voor professionele kraamzorg op maat kom ik graag langs om kennis te maken. Dan doorlopen we de eerste stappen van onze samenwerking.

Twee maanden voor de bevalling kom ik opnieuw langs om samen te puntjes op de i te zetten. “Wat zijn de afspraken over de bevalling? Wanneer is de kraamzorg gewenst?”.

Uiteraard kun je tussendoor ook altijd contact opnemen.

Hoe zit dat nou tijdens de kraamtijd?

Gefeliciteerd, jullie kindje is geboren! Als kraamverzorgende zorg ik ervoor dat de kraamtijd zo ontspannen mogelijk verloopt. Zo kunnen jullie als ouders rustig aan de nieuwe situatie wennen.

Kraamzorg de Zuster staat voor:

  1. Deskundige begeleiding in borstvoeding volgens de tien vuistregels en flesvoeding
  2. Voorlichting en advies
  3. Assistentie bij thuisbevalling
  4. Zorg voor moeder en kind
  5. Mogelijkheid voor nachtzorg tijdens de kraamtijd
  6. Ondersteuning in het huishouden
  7. Begeleiding na de kraamtijd
Vraag kraamzorg aan

KCKZ-keurmerk

Kraamzorg de Zuster is in bezit van het keurmerk van Kenniscentrum voor kraamzorg. Dit houdt in dat ik regelmatig bijscholingen volg en ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Verzekering, hoe zit dat?

Voor vragen over je verzekering met betrekking tot jouw kraamzorg, neem contact met mij op via 06 4638 4163.

Ervaringen met Kraamzorg de Zuster

Schrijf een recensie!

 
 
 
 
 
* verplichte velden.
76 entries.
Anne-Claire schreef op 19 december 2019:
Ik wist nog geen 24 uur dat ik zwanger was, maar wist wel gelijk dat ik Marjo weer wilde hebben voor onze tweede kindje. Gelukkig was ik er ook snel bij want ze is geliefd door velen en kon ik terecht! Haar jarenlange ervaring geven haar ongelofelijk veel kennis en weet ze voor alles raad. Maar ook haar lactatie specialisme is fantastisch waardoor ik fluitend een top productie had en zonder probleem door mijn stuwing ben gekomen. Toch ook een belangrijk element: ze is een geweldig gezellig, duidelijke, warme, professionele vrouw en ben dol gelukkig met haar geweest! Zekkkker Marjo nemen: en niet te lang wachten met bellen!
Jelle en Hennie schreef op 28 november 2019:
Super tevreden zijn wij over de hulp van Marjo in de afgelopen dagen. Dankzij haar tips en trucs vonden wij onze weg in het begin van ons ouderschap. Op momenten dat wij het echt even niet meer wisten was zij er en sleepte ze ons er doorheen. Ook heeft ze gezorgd voor rust op momenten dat we onze slaap moesten pakken. Zelfs is ze telefonisch beschikbaar geweest buiten de werkuren om met ook nog een tussendoorbezoekje s'avonds om even wat langs te brengen. Heel fijn was ook de extra aandacht voor vrouw en dochter die dat op dat moment nodig hadden. De begeleiding in de voeding was super fijn. Ze zorgt ervoor dat je de hulp krijgt die je nodig hebt en denkt heel goed mee. Geeft je vertrouwen in de zorg van je kindje en in jezelf. En dan tussendoor de huishoudelijke klussen als boodschappen, koken(aanrader), wassen en schoonmaken nog doen.

Marjo, dank je wel!!

Liefs Jelle en Hennie
Bo Wilkes schreef op 22 oktober 2019:
Marjo heeft voor de derde keer bij ons gekraamd, en ervoor gezorgd dat wij zonder zorgen volop konden genieten van de kraamtijd. Het huishouden liep door en ik hoefde mij geen zorgen te maken over onze zoon die van school gehaald moest worden. We hebben de hele week de lekkerste gerechten gegeten , kortom, ben je er achter gekomen dat je zwanger bent, twijfel niet en bel meteen Marjo!
Menno & Anne schreef op 17 augustus 2019:
Marjo heeft onze kraamtijd echt een gouden randje gegeven!
Via via kwamen we bij Marjo uit en wat zijn we blij dat we contact met haar opgenomen hebben en dat ze in de gelegenheid was om ons bij te kunnen staan.
Marjo is zo vakkundig en zorgzaam, we konden met al onze vragen, zorgen en onzekerheden bij haar terecht. Ze heeft ook fantastisch geholpen om de borstvoeding goed gereguleerd te krijgen en heeft daarvoor tijdig de juiste hulp ingeschakeld.
Ze was ook heel leuk met onze vierjarige dochter en wist haar echt te betrekken bij de verzorging van de baby. Een verhaaltje voorlezen, nog wat vragen beantwoorden, niets was te veel moeite. Daarnaast heeft ze een geweldig gevoel voor humor dus was het ook gewoon erg gezellig!

Lieve Marjo, enorm bedankt voor deze fijne tijd. Het was heus niet altijd even gemakkelijk, maar jij hebt er echt alles aan gedaan om het ons zo comfortabel mogelijk te maken!
Veel liefs, Anne Menno Norah & Ralph
David & Emily schreef op 7 augustus 2019:
Het is alweer enige tijd geleden dat Marjo bij ons thuis kwam als kraamverzorgster. Wij kijken met ontzettend veel warmte en blijdschap terug naar deze periode. Dankzij Marjo hebben wij ons heerlijk kunnen richten op de komst van ons zoontje. Marjo gaf ons de mogelijkheid dat we echt konden genieten en onbezorgd stil mochten staan bij de geboorte van ons kleinste familielid. Bij de geboorte van onze dochter hebben wij een moeizame start gekend met een lang medisch traject. Deze kraamtijd, dankzij de goede zorgen van Marjo, hebben dit zoveel mogelijk goed gemaakt. Het was Marjo’s intentie om ons een geweldige en onbezorgde tijd te bezorgen en dit heeft zij meer dan waar gemaakt!! Wij zijn haar enorm dankbaar dat zij tot in de puntjes en op elk detail zo’n goed werk heeft afgeleverd. Marjo is een professionele kraamverzorgster met veel ervaring. De adviezen die zij gaf waren zoveel meer gericht op hoe te zorgen voor een pasgeboren baby en moeder dan dat we na vele weken fulltime in een academisch ziekenhuis ooit hebben gekregen. Zij heeft ons laten voelen dat we alles uit handen konden geven en ze er volledig voor ons was. Dankzij haar bleef de boel “draaien” en konden we met elkaar genieten. Marjo is tactvol en heeft de capaciteiten om op een prettige manier sturing te geven aan de nieuwe, wat hectische en intensieve situatie. Haar betrokkenheid en humor hebben gemaakt dat ze één was met ons gezin. We zullen haar nooit vergeten! Dankjewel Marjo voor al jouw goede zorgen! Heel veel liefs van David, Emily, LV en JP
Johnny & Anouk schreef op 23 juni 2019:
Toen ik vanuit 3 verschillende hoeken te horen kreeg dat ik écht Marjo moest bellen wist ik, haar moet ik hebben. En wat hebben we een heerlijke kraamtijd gehad door haar, ze hoorde er helemaal bij en deed alles precies op die manier die wij als heel erg prettig hebben ervaren. Het was voor mij weer even wennen hoe het ook alweer allemaal ging en dan is het zo fijn dat er iemand is met zoveel ervaring, kennis en begrip. Ze hielp waar nodig en wist mij de zekerheid weer terug te geven dat het even wennen is maar allemaal goed komt. We kijken met enorm veel plezier terug op deze mooie week. En ook m’n dochter is dol op haar, sindsdien wil zij later ook een echte kraamhulp worden 🙂

Heel erg bedankt Marjo!! X
Tessa & Billy van der Lans schreef op 2 april 2019:
Wat heeft Marjo ons goed door de pittige kraamtijd geholpen! Als moeder werd ik na de keizersnede opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig voor ons was Marjo er in die vervelende dagen. Niet alleen weet ze alles over wat het beste is voor onze twee jongens, maar ook wist ze op dat moment precies wat er niet klopte rondom mijn gezondheid. Zij trok aan de bel op het moment dat wij twijfelden of het niet 'gewoon bij het herstel hoorde': daar ben ik haar nog altijd dankbaar voor. Na de ziekenhuisopname hebben we nog een ontzettend fijne kraamtijd gehad met Marjo en veel van haar geleerd. We zijn blij dat onze zoontjes het zo goed doen en dankzij alle ervaring van Marjo hebben we daar veel van kunnen genieten. Haar praktische en fijne tips passen we nog elke dag toe! Bedankt Marjo, voor alle (extra) hulp! Liefs, Billy, Tessa, Bodi en Daaf
Claudia Duijndam schreef op 23 januari 2019:
Na een pittige bevalling en een nachtje in het ziekenhuis mochten mijn man en ik samen met ons dochtertje op zaterdag 5 januari jl naar huis. Binnen een uur stond de kraamverzorgende Marjo bij ons voor de deur. Vanaf het allereerste begin klikte het heel goed tussen ons en gingen we een paar fijne dagen tegemoet. Als kersverse moeder zijnde ben je over heel wat dingen onzeker en die onzekerheid wist Marjo weg te nemen. Ik heb veel geleerd van haar: het is een zeer kundige kraamverzorgende en tegelijkertijd een hele lieve vrouw voor mijn dochtertje en voor mij. Ook mijn bonus- dochtertjes van 8 en 10 waren direct gek op haar! En niet te vergeten onze trouwe viervoeter Bo...:)

Lieve Marjo, nogmaals dank voor de fijne dagen dat je bij ons was, het is zo belangrijk om iemand in huis te krijgen zoals jij als je net bevallen bent en er een heel nieuw leven start.

Liefs,

Ook namens ons hele gezin,

Claudia Duijndam X
Sanne en Thijs schreef op 16 januari 2019:
Wat een super kraamhulp. Na een langere periode in het ziekenhuis heeft ze ons fantastisch geholpen met onze lieve dochter. Ondanks dat we wat minder tijd hadden heeft ze ons alles kunnen vertellen en leren wat we nodig hebben. Zo hebben we toch nog kunnen genieten van de overgbleven kraamtijd dankzij de deskundigheid en liefdevolle verzorging van Marjo.

Heel veel liefs en bedankt!
Bregje van den Brink schreef op 28 oktober 2018:
Binnen 5 minuten stond Marjo op de stoep toen de bevalling begon. 8 dagen lang heeft ze ons ontzettend goed geholpen en het voelde vanaf de eerste seconde vertrouwd met haar . We hebben de hele week op een roze wolk gezeten!

Marjo is erg ervaren, geeft goede adviezen en weet enorm veel. Daarbij kookt ze ook nog eens heerlijk (echt een luxe!) en is het hartstikke gezellig met haar.
Ze heeft ervoor gezorgd dat deze keer borstvoeding geven wel slaagde en dat op een hele ontspannen ongedwongen manier.

Lieve Marjo, ontzettend bedankt voor de fijne kraamtijd die we hebben gehad! X
Renee Caarels schreef op 18 juni 2018:
Marjo is een TOPPER! Wij zijn ontzettend blij met de hulp die wij van Marjo hebben gekregen tijdens de kraamweek.
Wij hebben Marjo ervaren als erg kundig, maar daarnaast ook een heel gezellig en warm persoon. Een echte aanrader dus!

Marjo, nogmaals dank voor de fantastische kraamtijd!

Liefs, Lodewijk Hoekstra & Renée Caarels
Daniëlle van den Berg schreef op 22 maart 2018:
Ontzettend fijne kraamweek gehad dankzij Marjo! Klikte vanaf dag 1 en voelde als een warm bad. Marjo heeft ontzettend veel kennis en ervaring en wij hebben dan ook veel gehad aan haar hulp, adviezen en tips. Mocht er in de toekomst nog een kleintje bijkomen dan is Marjo weer onze nummer 1 kraamverzorgster!

Lieve Marjo nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne kraamtijd. Veel liefs Daniëlle, Jeff & Zev
Kelly Weekers schreef op 20 januari 2018:
Dankzij Marjo hebben wij een fantastische kraamtijd gehad! Ze heeft enorm veel kennis over moeder en kind en kan je met al je vragen op weg helpen. Ik heb ontzettend veel gehad aan haar adviezen omtrent de borstvoeding en het creëren van een dag- en nachtritme bij onze dochter. Marjo heeft een heerlijk nuchtere instelling en is van het 'niet lullen maar poetsen' en daar houden wij van. Dat ze ook nog eens heerlijk kan koken is de kers op de taart 🙂 Bij een eventuele tweede gaan wij Marjo zeker weer inschakelen!
Bo Wilkes schreef op 5 januari 2018:
Toen ik wist dat ik zwanger was, was het eerste waar ik aan dacht, Marjo weer inschakelen. Toen onze tweede geboren werd, was het dan ook weer zo vertrouwd dat Marjo er was. Ze voelt gewoon als familie! Ook dit keer heeft Marjo mij goed op weg geholpen met de borstvoeding en alle informatie rondom moeder en baby weer opgehelderd.
Niet voor niets heb ik Marjo bij veel mensen aanbevolen en heeft ze inmiddels al mijn vriendinnen met kids een hele fijne kraamtijd bezorgd! 🙂
Gerben, Martine & Josephine schreef op 28 december 2017:
Marjo is in één woord een fantastische kraamvrouw. We hebben erg veel aan haar gehad tijdens de kraamtijd van onze dochter. Ze werkt met passie en compassie. Ze is gedreven, zorgzaam en neemt een berg kennis mee. Ze heeft ons geholpen met de borstvoeding, een ritme en alle vragen die we hadden. Daarnaast is ze een fantastische hulp in het huishouden... Koken, strijken, schoonmaken... Niets is haar te gek. Ze is nuchter, heeft duidelijke ideeën en is erg betrokken. We kunnen haar dan ook van harte aanraden en zullen haar zeker weer vragen mocht er nog een kindje komen.
Brigitte schreef op 28 september 2017:
Wij kunnen Marjo echt aanbevelen. Wij hebben onwijs genoten van onze kraamtijd en zijn erg dankbaar voor al Marjo's adviezen, kundigheid op het gebied van borstvoeding, hulp thuis, en ook de gezelligheid.
Volgende keer zeker weer!
Nanda Willems Ettori schreef op 6 september 2017:
Dankzij de goede hulp, nuttige informatie en handige tips en tricks van Marjo heb ik mijn kraamtijd als een zelfverzekerde moeder (van een ietswat te vroeg geboren en daardoor extra zorgbehoevende dochter) kunnen afsluiten. Wij zijn dan ook erg blij dat Marjo bij ons in huis was en kunnen haar aan iedereen van harte aanbevelen!
Lynn van Eck schreef op 12 augustus 2017:
Marjo is een geweldige kraamverzorgende, ze is door de wol geverfd en weet exact wat moeder en kind nodig hebben. Ze geeft je veel bruikbare tips and tricks om ervoor te zorgen dat je als zelfverzekerde moeder (en vader) de kraamweek afsluit. Daarnaast is Marjo een zeer fijn en leuk mens die je kraamtijd zeer waardevol maken!
Cindy van Dooijeweerd schreef op 30 juni 2017:
Wij zijn super tevreden over de kraamzorg die we hebben gehad. Marjo was er vanaf het begin bij en heeft ons de eerste weken enorm op weg geholpen.
Zowel met het beantwoorden van al onze vragen, het huishouden, het ontvangen van de kraamvisite, maar vooral ook met het delen van haar kennis waar we nu nog steeds iets aan hebben. Dankzij haar geduld en steun is het ook met de borstvoeding uiteindelijk gelukt!

Marjo bedankt voor een hele mooie kraamperiode!

Liefs Glenn, Cindy en Olivier.
Juliette Bitter schreef op 6 juni 2017:
Lieve Marjo, wat zijn wij blij met de gouden tip van 2015 om jou te vragen voor de Kraamzorg van onze tweede. Inmiddels heb je ook de kraamtijd van onze derde tot een feest gemaakt! Jouw betrokkenheid, professionaliteit , daadkracht, warmte en zorgzaamheid maken echt het verschil! Niet alleen voor baby en moeder maar ook voor de rest van het gezin. Nogmaals ontzettend bedankt!!!!!

Heb je vragen? Neem contact met mij op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.