Heb je vragen over je kraamtijd?

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Een bijzondere tijd breekt aan. “Hebben we overal aan gedacht? Is alles goed geregeld?” Stuk voor stuk vragen die nu belangrijk zijn. Vragen waar Kraamzorg de Zuster je bij helpt.

Ja, ik wil nu kennismaken!

Kraamzorg de Zuster

Ik ben Marjo van der Wardt. Een enthousiaste moeder van drie (volwassen) kinderen en inmiddels ook oma. Met meer dan 20 jaar ervaring in de kraamzorg én als moeder/oma beoefen ik het vak dagelijks met veel plezier!

De beleving van het gezin staat voor mij voorop. Tevreden en uitgerust terugkijken op een goede, gezellige kraamtijd met het zelfvertrouwen voor de toekomst; dat is mijn doel!

Mijn werkgebied is ’t Gooi en vechtstreek en Eemland. Je kunt me natuurlijk altijd even bellen voor de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan

Hoe werkt dat nou tijdens de zwangerschap?

Iedere zwangerschap kent zijn eigen aanpak. Voor professionele kraamzorg op maat kom ik graag langs om kennis te maken. Dan doorlopen we de eerste stappen van onze samenwerking.

Twee maanden voor de bevalling kom ik opnieuw langs om samen te puntjes op de i te zetten. “Wat zijn de afspraken over de bevalling? Wanneer is de kraamzorg gewenst?”.

Uiteraard kun je tussendoor ook altijd contact opnemen.

Hoe zit dat nou tijdens de kraamtijd?

Gefeliciteerd, jullie kindje is geboren! Als kraamverzorgende zorg ik ervoor dat de kraamtijd zo ontspannen mogelijk verloopt. Zo kunnen jullie als ouders rustig aan de nieuwe situatie wennen.

Kraamzorg de Zuster staat voor:

  1. Deskundige begeleiding in borstvoeding volgens de tien vuistregels en flesvoeding
  2. Voorlichting en advies
  3. Assistentie bij thuisbevalling
  4. Zorg voor moeder en kind
  5. Mogelijkheid voor nachtzorg tijdens de kraamtijd
  6. Ondersteuning in het huishouden
  7. Begeleiding na de kraamtijd
Vraag kraamzorg aan

KCKZ-keurmerk

Kraamzorg de Zuster is in bezit van het keurmerk van Kenniscentrum voor kraamzorg. Dit houdt in dat ik regelmatig bijscholingen volg en ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Verzekering, hoe zit dat?

Voor vragen over je verzekering met betrekking tot jouw kraamzorg, neem contact met mij op via 06 4638 4163.

Ervaringen met Kraamzorg de Zuster

Schrijf een recensie!

 
 
 
 
 
* verplichte velden.
76 entries.
Astrid vinke schreef op 16 maart 2017:
Lieve marjo,
Wat zijn wij weer blij geweest met jou aanwezigheid bij de bevalling van onze 2 jongens!! Een bekend gezicht geeft altijd rust.
Ook de paar dagen dat je bij ons thuis bent geweset waren heerlijk, even de thuissituatie ipv. De ziekenhuis regels? in huis alles aan kant en heerlijk eten. ook xam vond het gezellig nog maals veel dank!!! X
valerie schreef op 6 maart 2017:
Lieve Marjo! Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde het meteen goed voor ons. Wij wilden jou als kraamverzorgster. En daar ben ik nog steeds blij mee. Je bezorgde mama en ons gezinnetje een ontspannen kraamweek. Niet alleen door je goede zorgen voor mij, ons dochtertje en de rest van het gezin. Ook doordat je ons het vertrouwen gaf dat we het goed deden als ouders. Je straalt rust uit. Ik ben ontzettend tevreden, ook nu nog na 5 weken, met alle tips/ adviezen die ik kreeg en met het goede borstvoedingsbeleid. Heel erg bedankt!
Roos schreef op 7 februari 2017:
We waren ontzettend blij met Marjo's hulp na de geboorte van onze tweede dochter. Ondanks het feit dat het de tweede was, hebben we toch nog ontzettend veel geleerd. Dankzij Marjo hebben we een hele goede start gehad. De kraamweek was erg prettig en daarna was ik uitgerust en goed voorbereid op de tijd erna. Marjo weet ontzettend veel en brengt haar kennis op een prettige manier over. Een vriendin van mij raadde mij toen ik zwanger was aan om Marjo te vragen. In de toekomst zal ik Marjo zeker aanbevelen bij andere vriendinnen. Nogmaals bedankt Marjo!
Daphne schreef op 8 januari 2017:
Lieve Marjo,

Wat ben ik blij dat ik mijn verloskundige om raad vroeg bij het kiezen van kraamzorg en dat ze jouw naam noemde!
Meteen bij onze eerste kennismaking voelde ik me op mijn gemak en wist ik dat ik van jou adviezen aan kon nemen.
Het was een heel fijn gevoel te weten wie er straks aan mijn kraambed zou staan.
En toen was daar de dag dat onze dochter Xanne geboren werd! In alle hectiek belden we je pas nadat ze geboren was.
Vanaf dag 1 heb je liefdevol voor ons gezorgd en ons door alle eerste dingen van het ouderschap geloodst. Hoeveel ik dacht zelf te weten, toch moest ik even van jou horen dat het goed was.
Je hebt ons vertrouwen gegeven in ons en in ons meisje!
Daarnaast haalde je alles uit de kast toen het niet lukte met de borstvoeding! Uiteindelijk is alles goed gekomen, maar jij hebt de basis gelegd.
Mochten wij ooit uitbreiding van ons gezin verwachten dan zullen we niet aarzelen om je weer te bellen!
Bedankt voor alles!
Bianca van Olst schreef op 28 december 2016:
Het was de tweede keer dat Marjo bij ons mocht komen kramen. Na een zeer goede ervaring in 2014 was voor ons de keus niet moeilijk.... Wij hebben Marjo direct weer gebeld bij de tweede zwangerschap. Marjo is vriendelijk, zeer betrokken en een kundige kraamverzorgende. Met haar kennis en ervaring helpt ze je op weg en geeft ze je het vertrouwen om zelf verder te gaan. Een hard werkende en lieve vrouw die staat voor haar vak, bedankt Marjo!
Heleen schreef op 4 november 2016:
Lieve Marjo,

Dank je wel voor een super kraamweek. Ik heb veel van je kunnen leren en fijn hoe je voor al mijn vragen uitgebreid de tijd hebt genomen. Marjo kan ik iedereen aanraden, naast een fijne hulp in de kraamtijd ook erg gezellig! Ik kijk met veel plezier terug op je goede zorgen en bel je graag een volgende keer weer!
Sanne Rothengatter schreef op 19 oktober 2016:
Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Marjo! Ontzettend prettig, gezellig en mooi mens! Zo betrokken bij het hele gezin! Zo lief voor onze dochter Evi! Zo goed in haar vak met adviezen die echt helpend en heel waardevol zijn! Ook na de kraamtijd betrokken en informeren Hoe het met ons gaat! Elk net bevallen gezin verdient een Marjo!!
Agnès schreef op 24 augustus 2016:
Wij kijken terug op een heerlijke ontspannen kraamperiode door de fantastische zorg van Marjo. Marjo begeleidde ons naar huis na de bevalling in het ziekenhuis en meteen was er rust en regelmaat in huis. Maar ook een hoop energie en ruimte om optimaal te genieten van ons tweede zoontje. De kraamtijd van ons eerste zoontje was erg stressvol en Marjo begreep onze gevoelens en onzekerheden precies. Marjo is ontzettend professioneel, warm, zorgzaam voor het hele gezin en geeft duidelijke adviezen. Ze heeft mij fantastisch geholpen met de borstvoeding waardoor ik met een gerust gevoel mijn kleine mannetje kan voeden. We hebben heel veel geleerd van Marjo. Ze heeft mij veel vertrouwen gegeven waardoor ik weet dat ik goed voor mijn kindje kan zorgen maar ook echt kan genieten van hem in deze bijzondere tijd. We misten Marjo ontzettend toen de kraamweek voorbij was en zijn haar intens dankbaar voor de geweldige start die we met ons zoontje hebben kunnen maken dankzij haar hulp en zorg.
Anne-Claire schreef op 19 augustus 2016:
Wij hebben ontzettend geboft dat wij bij ons eerste kind zo'n fantastische kraamverzorgende hebben mogen hebben. Ik kijk terug naar een leerzame en liefdevolle periode waarin ik door rust, reinheid en regelmaat mijn zoon heb leren kennen. De lactatie kennis van Marjo heeft er ook voor gezorgd dat ik zonder moeite of pijn mijn zoon borstvoeding kon en kan geven. Marjo gaat echt "the extra mile" en denkt met de hele familie mee. Daarnaast, heeft ze veel geduld en legt alles duidelijk uit. De eerste dagen waren geestelijk en lichamelijk zwaar maar daar heeft Marjo me goed doorheen geholpen waardoor ik met volle kracht en energie nu mijn zelfvetrouwen er voor mijn zoon kan zijn. Dankje wel Marjo voor alles en voor iedereen die iemand zoekt: Marjo van der Wardt is echt een aanrader.
Angela schreef op 29 juli 2016:
Lieve Marjo,

We hebben dankzij jou een hele fijne kraamweek gehad en zijn heerlijk in de watten gelegd. Je stond met raad en daad voor ons klaar en vooral het persoonlijke en betrokken contact vonden we erg fijn. Hoewel Nova onze tweede was, hebben we erg veel van je geleerd en heb je ons geheugen weer opgefrist hoe dat ook al weer gaat met zo'n klein minimensje. Ook toen het met mijn gezondheid wat minder ging, heb je er voor gezorgd dat dit goed werd opgevangen. Nova is nu 3 weekjes en het gaat super! Nogmaals bedankt voor alles!

Liefs,

Arjan, Angela, Sam en Nova
Irene schreef op 22 februari 2016:
Hi Marjo!

Bedankt voor de fantastische kraamweek! Nog al blanco kwamen wij thuis uit het ziekenhuis en gelijk nam je het heft in handen en kon ik heerlijk herstellen en bijkomen.

Het voelde erg vertrouwd waardoor ik me volledig heb kunnen overgeven. Zoveel geleerd en je gaf me zelfvertrouwen waardoor de afgelopen dagen net zo soepel zijn gegaan als toen je er nog was.

Nogmaals heel erg bedankt en tot bij de 2e! 😉

Liefs Max, Joris en Irene
Peike schreef op 5 mei 2015:
Hai Marjo,

vandaag is Coentje precies 8 weken oud. Geheel onwetend en niet al te goed voorbereid als ouders, kwam jij als onbekende binnen om ons te helpen. Je nam meteen het heft in handen, op een prettige manier.

Je bent de gehele kraamtijd heel lief en betrokken naar Coentje geweest en naar mij. Je hebt ons hele gezin vertroetelt, goed geadviseerd en
gelukkig kon je net als wij ook relativeren.

Vooral elke ochtend was een feest; koffie verkeerd op bed, de nacht doorspreken, schoon bed!

Dank
Vera schreef op 30 maart 2015:
Lieve Marjo,

Wat hebben we genoten van jouw aanwezigheid tijdens onze kraamweek! Super hoe professioneel en toegewijd je ons hebt weten te
begeleiden en tegelijkertijd zo persoonlijk, nogmaals heel veel
dank!

Niet alleen namens moeder en baby maar zeker ook namens vader en kleine grote broer 😉

Wij zullen je voor de volle 100% bij iedereen aanraden!

Lieve groet,
Vera, Remco, Guus en Mike
Fam. Verhaaf schreef op 26 februari 2015:
Lieve Marjo,

Wat hebben wij het getroffen met jou als kraamverzorgster!!

Als nieuwe ouders zoveel geleerd deze week! Vooral je verzorgende kant maakte deze week erg speciaal, ook de aandacht die je had voor Martijn was erg fijn. Je hebt ons zelfvertrouwen gegeven in de zorg voor onze kleine Deauvine en ons geleerd ons gevoel te volgen!

Heerlijk gelachen ook met je en een traan bij het afscheid. Nogmaals ontzettend bedankt voor al je zorgen en liefde!

Veel liefs,

Lisa - Martijn - Deauvin
Milou schreef op 6 november 2014:
Marjo is nu twee keer onze kraamverzorgster geweest en aan allebei heb ik een ontzettend goed gevoel overgehouden.

De eerste keer was alles nieuw en nam Marjo uitgebreid de tijd voor uitleg, begeleiding en het geven van vertrouwen dat je goed voor je baby zal zorgen.

Ook papa wordt betrokken bij de dagelijkse verzorging van de baby, zodat je het samen kan doen. Helpen bij borstvoeding en de stimulering (tips voor kolven) hebben er mede voor gezorgd dat ik er plezier in
kreeg.
Marlies, Ingmar, Cas en Luc schreef op 30 augustus 2014:
Lieve Marjo,

Wat was het weer een super week, vol gezelligheid, heerlijke door jouw gekookte maaltijden en het gevoel helemaal in de watten gelegd te worden.

Je hebt me, net als twee jaar geleden bij mijn oudste zoon, goed geholpen met het reguleren van mijn borstvoeding. Dankzij jouw kundigheid
kregen we mijn overproductie binnen enkele dagen onder controle en bleef Luc goed aan de borst drinken.

Ontzettend bedankt voor weer een week 'kraamvakantie', ook namens Ingmar en Cas!

Liefs,
Mar

Heb je vragen? Neem contact met mij op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.