Heb je vragen over je kraamtijd?

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Een bijzondere tijd breekt aan. “Hebben we overal aan gedacht? Is alles goed geregeld?” Stuk voor stuk vragen die nu belangrijk zijn. Vragen waar Kraamzorg de Zuster je bij helpt.

Ja, ik wil nu kennismaken!

Kraamzorg de Zuster

Ik ben Marjo van der Wardt. Een enthousiaste moeder van drie (volwassen) kinderen en inmiddels ook oma. Met meer dan 20 jaar ervaring in de kraamzorg én als moeder/oma beoefen ik het vak dagelijks met veel plezier!

De beleving van het gezin staat voor mij voorop. Tevreden en uitgerust terugkijken op een goede, gezellige kraamtijd met het zelfvertrouwen voor de toekomst; dat is mijn doel!

Mijn werkgebied is ’t Gooi en vechtstreek en Eemland. Je kunt me natuurlijk altijd even bellen voor de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan

Hoe werkt dat nou tijdens de zwangerschap?

Iedere zwangerschap kent zijn eigen aanpak. Voor professionele kraamzorg op maat kom ik graag langs om kennis te maken. Dan doorlopen we de eerste stappen van onze samenwerking.

Twee maanden voor de bevalling kom ik opnieuw langs om samen te puntjes op de i te zetten. “Wat zijn de afspraken over de bevalling? Wanneer is de kraamzorg gewenst?”.

Uiteraard kun je tussendoor ook altijd contact opnemen.

Hoe zit dat nou tijdens de kraamtijd?

Gefeliciteerd, jullie kindje is geboren! Als kraamverzorgende zorg ik ervoor dat de kraamtijd zo ontspannen mogelijk verloopt. Zo kunnen jullie als ouders rustig aan de nieuwe situatie wennen.

Kraamzorg de Zuster staat voor:

  1. Deskundige begeleiding in borstvoeding volgens de tien vuistregels en flesvoeding
  2. Voorlichting en advies
  3. Assistentie bij thuisbevalling
  4. Zorg voor moeder en kind
  5. Mogelijkheid voor nachtzorg tijdens de kraamtijd
  6. Ondersteuning in het huishouden
  7. Begeleiding na de kraamtijd
Vraag kraamzorg aan

KCKZ-keurmerk

Kraamzorg de Zuster is in bezit van het keurmerk van Kenniscentrum voor kraamzorg. Dit houdt in dat ik regelmatig bijscholingen volg en ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Verzekering, hoe zit dat?

Voor vragen over je verzekering met betrekking tot jouw kraamzorg, neem contact met mij op via 06 4638 4163.

Ervaringen met Kraamzorg de Zuster

Schrijf een recensie!

 
 
 
 
 
* verplichte velden.
64 entries.
Kelly Weekers schreef op 20 januari 2018:
Dankzij Marjo hebben wij een fantastische kraamtijd gehad! Ze heeft enorm veel kennis over moeder en kind en kan je met al je vragen op weg helpen. Ik heb ontzettend veel gehad aan haar adviezen omtrent de borstvoeding en het creëren van een dag- en nachtritme bij onze dochter. Marjo heeft een heerlijk nuchtere instelling en is van het 'niet lullen maar poetsen' en daar houden wij van. Dat ze ook nog eens heerlijk kan koken is de kers op de taart 🙂 Bij een eventuele tweede gaan wij Marjo zeker weer inschakelen!
Bo Wilkes schreef op 5 januari 2018:
Toen ik wist dat ik zwanger was, was het eerste waar ik aan dacht, Marjo weer inschakelen. Toen onze tweede geboren werd, was het dan ook weer zo vertrouwd dat Marjo er was. Ze voelt gewoon als familie! Ook dit keer heeft Marjo mij goed op weg geholpen met de borstvoeding en alle informatie rondom moeder en baby weer opgehelderd.
Niet voor niets heb ik Marjo bij veel mensen aanbevolen en heeft ze inmiddels al mijn vriendinnen met kids een hele fijne kraamtijd bezorgd! 🙂
Gerben, Martine & Josephine schreef op 28 december 2017:
Marjo is in één woord een fantastische kraamvrouw. We hebben erg veel aan haar gehad tijdens de kraamtijd van onze dochter. Ze werkt met passie en compassie. Ze is gedreven, zorgzaam en neemt een berg kennis mee. Ze heeft ons geholpen met de borstvoeding, een ritme en alle vragen die we hadden. Daarnaast is ze een fantastische hulp in het huishouden... Koken, strijken, schoonmaken... Niets is haar te gek. Ze is nuchter, heeft duidelijke ideeën en is erg betrokken. We kunnen haar dan ook van harte aanraden en zullen haar zeker weer vragen mocht er nog een kindje komen.
Brigitte schreef op 28 september 2017:
Wij kunnen Marjo echt aanbevelen. Wij hebben onwijs genoten van onze kraamtijd en zijn erg dankbaar voor al Marjo's adviezen, kundigheid op het gebied van borstvoeding, hulp thuis, en ook de gezelligheid.
Volgende keer zeker weer!
Nanda Willems Ettori schreef op 6 september 2017:
Dankzij de goede hulp, nuttige informatie en handige tips en tricks van Marjo heb ik mijn kraamtijd als een zelfverzekerde moeder (van een ietswat te vroeg geboren en daardoor extra zorgbehoevende dochter) kunnen afsluiten. Wij zijn dan ook erg blij dat Marjo bij ons in huis was en kunnen haar aan iedereen van harte aanbevelen!
Lynn van Eck schreef op 12 augustus 2017:
Marjo is een geweldige kraamverzorgende, ze is door de wol geverfd en weet exact wat moeder en kind nodig hebben. Ze geeft je veel bruikbare tips and tricks om ervoor te zorgen dat je als zelfverzekerde moeder (en vader) de kraamweek afsluit. Daarnaast is Marjo een zeer fijn en leuk mens die je kraamtijd zeer waardevol maken!
Cindy van Dooijeweerd schreef op 30 juni 2017:
Wij zijn super tevreden over de kraamzorg die we hebben gehad. Marjo was er vanaf het begin bij en heeft ons de eerste weken enorm op weg geholpen.
Zowel met het beantwoorden van al onze vragen, het huishouden, het ontvangen van de kraamvisite, maar vooral ook met het delen van haar kennis waar we nu nog steeds iets aan hebben. Dankzij haar geduld en steun is het ook met de borstvoeding uiteindelijk gelukt!

Marjo bedankt voor een hele mooie kraamperiode!

Liefs Glenn, Cindy en Olivier.
Juliette Bitter schreef op 6 juni 2017:
Lieve Marjo, wat zijn wij blij met de gouden tip van 2015 om jou te vragen voor de Kraamzorg van onze tweede. Inmiddels heb je ook de kraamtijd van onze derde tot een feest gemaakt! Jouw betrokkenheid, professionaliteit , daadkracht, warmte en zorgzaamheid maken echt het verschil! Niet alleen voor baby en moeder maar ook voor de rest van het gezin. Nogmaals ontzettend bedankt!!!!!
Astrid vinke schreef op 16 maart 2017:
Lieve marjo,
Wat zijn wij weer blij geweest met jou aanwezigheid bij de bevalling van onze 2 jongens!! Een bekend gezicht geeft altijd rust.
Ook de paar dagen dat je bij ons thuis bent geweset waren heerlijk, even de thuissituatie ipv. De ziekenhuis regels? in huis alles aan kant en heerlijk eten. ook xam vond het gezellig nog maals veel dank!!! X
valerie schreef op 6 maart 2017:
Lieve Marjo! Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde het meteen goed voor ons. Wij wilden jou als kraamverzorgster. En daar ben ik nog steeds blij mee. Je bezorgde mama en ons gezinnetje een ontspannen kraamweek. Niet alleen door je goede zorgen voor mij, ons dochtertje en de rest van het gezin. Ook doordat je ons het vertrouwen gaf dat we het goed deden als ouders. Je straalt rust uit. Ik ben ontzettend tevreden, ook nu nog na 5 weken, met alle tips/ adviezen die ik kreeg en met het goede borstvoedingsbeleid. Heel erg bedankt!

Heb je vragen? Neem contact met mij op!