Heb je vragen over je kraamtijd?

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Een bijzondere tijd breekt aan. “Hebben we overal aan gedacht? Is alles goed geregeld?” Stuk voor stuk vragen die nu belangrijk zijn. Vragen waar Kraamzorg de Zuster je bij helpt.

Ja, ik wil nu kennismaken!

Kraamzorg de Zuster

Ik ben Marjo van der Wardt. Een enthousiaste moeder van drie (volwassen) kinderen en inmiddels ook oma. Met meer dan 20 jaar ervaring in de kraamzorg én als moeder/oma beoefen ik het vak dagelijks met veel plezier!

De beleving van het gezin staat voor mij voorop. Tevreden en uitgerust terugkijken op een goede, gezellige kraamtijd met het zelfvertrouwen voor de toekomst; dat is mijn doel!

Mijn werkgebied is ’t Gooi en vechtstreek en Eemland. Je kunt me natuurlijk altijd even bellen voor de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan

Hoe werkt dat nou tijdens de zwangerschap?

Iedere zwangerschap kent zijn eigen aanpak. Voor professionele kraamzorg op maat kom ik graag langs om kennis te maken. Dan doorlopen we de eerste stappen van onze samenwerking.

Twee maanden voor de bevalling kom ik opnieuw langs om samen te puntjes op de i te zetten. “Wat zijn de afspraken over de bevalling? Wanneer is de kraamzorg gewenst?”.

Uiteraard kun je tussendoor ook altijd contact opnemen.

Hoe zit dat nou tijdens de kraamtijd?

Gefeliciteerd, jullie kindje is geboren! Als kraamverzorgende zorg ik ervoor dat de kraamtijd zo ontspannen mogelijk verloopt. Zo kunnen jullie als ouders rustig aan de nieuwe situatie wennen.

Kraamzorg de Zuster staat voor:

  1. Deskundige begeleiding in borstvoeding volgens de tien vuistregels en flesvoeding
  2. Voorlichting en advies
  3. Assistentie bij thuisbevalling
  4. Zorg voor moeder en kind
  5. Mogelijkheid voor nachtzorg tijdens de kraamtijd
  6. Ondersteuning in het huishouden
  7. Begeleiding na de kraamtijd
Vraag kraamzorg aan

KCKZ-keurmerk

Kraamzorg de Zuster is in bezit van het keurmerk van Kenniscentrum voor kraamzorg. Dit houdt in dat ik regelmatig bijscholingen volg en ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Verzekering, hoe zit dat?

Voor vragen over je verzekering met betrekking tot jouw kraamzorg, neem contact met mij op via 06 4638 4163.

Ervaringen met Kraamzorg de Zuster

Schrijf een recensie!

 
 
 
 
 
* verplichte velden.
64 entries.
Nadine en Alexander schreef op 22 mei 2021:
Na de geboorte van ons 2e kindje heeft Marjo voor het eerst bij ons gekraamd en wat was het een feestje! Met al haar ervaring en deskundigheid (oa met borstvoeding) heeft ze ons een super fijne kraamweek bezorgd waardoor we vol zelfvertrouwen zonder haar ons gezinsleven met 4 konden gaan ervaren. Dankjewel Marjo!!
Nienke Jansen & Martin Pereira schreef op 26 maart 2021:
Wij hadden bij ons eerste kindje een wat stroeve start met een heftige bevalling in het ziekenhuis maar dat heeft Marjo met haar deskundige zorg weer helemaal goed gemaakt! Je merkt meteen dat Marjo ontzettend veel ervaring heeft en dat heeft erg geholpen bij de start met de kleine en bij het herstel van mama. Daarnaast heeft Marjo deskundige assistentie verleend bij de start van de borstvoeding en mede hierdoor gaat dat nu heel goed. Wij raden Marjo zeker aan als kraamzorg!
Folkert en Ellen schreef op 11 februari 2021:
Toen we erachter kwamen dat we zwanger waren van ons tweede kindje hebben we geen moment getwijfeld en Marjo weer gevraagd om bij ons te komen kramen! Wederom hebben we een fijne kraamweek gehad. Marjo is een echte aanpakker en geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt als jong gezin. Daarnaast kan ze ook nog eens heerlijk koken. Echt een topper!
Marco & Margot Ruitenbeek schreef op 22 januari 2021:
Wij kijken terug op een fijne en leerzame kraamweek met Marjo bij ons thuis. Ze heeft me enorm veel geleerd en goede tips gegeven. Na deze week heb ik door Marjo meer zelfvertrouwen gegeven.
We hebben enorm van je genoten en fijne gesprekken gehad. We zijn je enorm dankbaar voor alles wat je voor ons en Jackie gedaan hebt.Je bent een geweldige lieve vrouw en werkt met enorm veel passie. Super bedankt nogmaals!
Maxime & Luuk van Eijkelenborg schreef op 18 januari 2021:
Heel enthousiast zijn wij over de ondersteuning van Marjo tijdens de kraamweek van ons eerste kindje.
Marjo heeft veel kennis en ervaring en haar aanwezigheid voelt direct vertrouwd.
Marjo kijkt naar wat het gezin nodig heeft, past haar zorg hierop aan maar laat je ook je eigen keuzes maken. We raden de kraamzorg van Marjo dan ook iedereen aan.
Je hebt ervoor gezorgd dat wij met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.
Bedankt voor de fijne, leerzame en gezellig week!
Renee en Lodewijk Hoekstra schreef op 11 januari 2021:
Wat hadden wij geluk dat Marjo voor de tweede keer bij ons kwam kramen! Evenals vorige keer was Marjo onze steun en toeverlaat.
Ze is erg kundig, geeft goede adviezen en is bovendien een erg fijn en gezellig mens! Wij raden oprecht eenieder aan Marjo te vragen om te komen kramen. Je hebt gegarandeerd een fijne kraamtijd! Lieve Marjo, nogmaals heel erg bedankt!

Liefs,
Renee en Lodewijk Hoekstra
Dirk & Jennifer schreef op 26 december 2020:
Afgelopen december kregen we onze 3e kindje erbij. Wat een verademing om Marjo als kraamhulp te hebben de week na de geboorte. Ondanks dat het een derde is, is het toch weer wennen en zijn er ook wat onzekere situaties, waarbij Marjo goed en professionele hulp geeft. Niet to much, gewoon goed en fijn. Ze gaat daarnaast met een heerlijke energie door je huis, niks is teveel. Ik voelde me echt ontzorgd en geholpen in deze week. Ook mijn man en de kinderen kregen de aandacht van Marjo. Dank Marjo voor deze heerlijke week, we hebben genoten. We zouden bijna (bijna he ;-)) nog een vierde nemen, alleen al om jou nog een week in huis te hebben 🙂 Liefs, Dirk & Jennifer
Ferry & Liz schreef op 25 november 2020:
Met al Marjo haar kennis, professionaliteit, expertise en gezelligheid in huis had ik me geen betere kraamhulp kunnen wensen. Marjo heeft enorm veel ervaring, tips en tools op het gebied van borstvoeding, de verzorging van onze baby en mijn herstel.
Ik had dit keer (ons 2e kindje) de wens om onze zoon borstvoeding te geven. Er zat nogal wat onzekerheid door de 1e ervaring. Zonder Marjo had ik niet de zelfverzekerdheid en het vertrouwen gehad om door te gaan.

We hebben de week fantastisch samen afgesloten. Alles is hier op rit, ik geef borstvoeding, onze zoon groeit super en zijn we klaar om als gezin van 4 te gaan wennen.
We gaan Marjo enorm missen maar nemen alles wat we van haar geleerd hebben nemen we alle dagen mee.
Nicelio, Esmé, Lucas en Bento schreef op 5 november 2020:
Via mijn verloskundige kreeg ik het advies om na een slechte ervaring bij een groot Kraamzorg bureau te zoeken naar een zelfstandige Kraamzorg. Wij hadden meteen een goed gevoel bij Marjo en zij kon ons beloven dat ze ons de uren kon bieden die we nodig hadden. De Kraamweek was super! Zij zorgt ervoor dat je maximaal van de kleine kan genieten en dat alles eromheen verzorgt wordt! Wat een luxe!!! Verder merk je aan alles dat Marjo veel ervaring heeft, van alle adviezen gaan wij nog lang gebruik maken....
Dankjewel Marja voor een super ervaring!!
Kim en Angelo schreef op 8 oktober 2020:
Na een zeer slechte ervaring met een groot kraamzorg bureau bij ons eerste kindje ben ik opzoek gegaan naar een zelfstandige in de kraamzorg en kwam bij Marjo uit. En wat was dit een ongelofelijk fijne ervaring. Gelukkig, ze bestaan nog!!! Marjo heeft mij enorm geholpen en ondersteund met het opgang helpen van de borstvoeding, iets wat helaas niet vanzelf ging. Marjo beschikt over enorm veel kennis en ervaring waardoor ik zelfvertrouwen kreeg en ik mij op mijn gemak voelde. Maar ook heel erg belangrijk, ik kon haar mijn gezin toevertrouwen. Marjo draait makkelijk mee in het gezin en ons zoontje was gek op haar. Ze is warm, passievol, eerlijk en enorm toegewijd. Als ik iemand moet aanraden is het Marjo wel. Ik wil Marjo heel erg bedanken voor deze super fijne kraamtijd en de goede zorgen maar ook voor de passie waarmee je dit vak uitoefent! Deze kraamtijd heeft alles goed gemaakt wat wij bij ons eerste kindje hebben gemist. Dankjewel!!! En hopelijk komen wij elkaar af en toe nog eens tegen.

Heb je vragen? Neem contact met mij op!