Heb je vragen over je kraamtijd?

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Een bijzondere tijd breekt aan. “Hebben we overal aan gedacht? Is alles goed geregeld?” Stuk voor stuk vragen die nu belangrijk zijn. Vragen waar Kraamzorg de Zuster je bij helpt.

Ja, ik wil nu kennismaken!

Kraamzorg de Zuster

Ik ben Marjo van der Wardt. Een enthousiaste moeder van drie (volwassen) kinderen en inmiddels ook oma. Met meer dan 20 jaar ervaring in de kraamzorg én als moeder/oma beoefen ik het vak dagelijks met veel plezier!

De beleving van het gezin staat voor mij voorop. Tevreden en uitgerust terugkijken op een goede, gezellige kraamtijd met het zelfvertrouwen voor de toekomst; dat is mijn doel!

Mijn werkgebied is ’t Gooi en vechtstreek en Eemland. Je kunt me natuurlijk altijd even bellen voor de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan

Hoe werkt dat nou tijdens de zwangerschap?

Iedere zwangerschap kent zijn eigen aanpak. Voor professionele kraamzorg op maat kom ik graag langs om kennis te maken. Dan doorlopen we de eerste stappen van onze samenwerking.

Twee maanden voor de bevalling kom ik opnieuw langs om samen te puntjes op de i te zetten. “Wat zijn de afspraken over de bevalling? Wanneer is de kraamzorg gewenst?”.

Uiteraard kun je tussendoor ook altijd contact opnemen.

Hoe zit dat nou tijdens de kraamtijd?

Gefeliciteerd, jullie kindje is geboren! Als kraamverzorgende zorg ik ervoor dat de kraamtijd zo ontspannen mogelijk verloopt. Zo kunnen jullie als ouders rustig aan de nieuwe situatie wennen.

Kraamzorg de Zuster staat voor:

  1. Deskundige begeleiding in borstvoeding volgens de tien vuistregels en flesvoeding
  2. Voorlichting en advies
  3. Assistentie bij thuisbevalling
  4. Zorg voor moeder en kind
  5. Mogelijkheid voor nachtzorg tijdens de kraamtijd
  6. Ondersteuning in het huishouden
  7. Begeleiding na de kraamtijd
Vraag kraamzorg aan

KCKZ-keurmerk

Kraamzorg de Zuster is in bezit van het keurmerk van Kenniscentrum voor kraamzorg. Dit houdt in dat ik regelmatig bijscholingen volg en ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Verzekering, hoe zit dat?

Voor vragen over je verzekering met betrekking tot jouw kraamzorg, neem contact met mij op via 06 4638 4163.

Ervaringen met Kraamzorg de Zuster

Schrijf een recensie!

 
 
 
 
 
* verplichte velden.
56 entries.
Nicelio, Esmé, Lucas en Bento schreef op 5 november 2020:
Via mijn verloskundige kreeg ik het advies om na een slechte ervaring bij een groot Kraamzorg bureau te zoeken naar een zelfstandige Kraamzorg. Wij hadden meteen een goed gevoel bij Marjo en zij kon ons beloven dat ze ons de uren kon bieden die we nodig hadden. De Kraamweek was super! Zij zorgt ervoor dat je maximaal van de kleine kan genieten en dat alles eromheen verzorgt wordt! Wat een luxe!!! Verder merk je aan alles dat Marjo veel ervaring heeft, van alle adviezen gaan wij nog lang gebruik maken....
Dankjewel Marja voor een super ervaring!!
Kim en Angelo schreef op 8 oktober 2020:
Na een zeer slechte ervaring met een groot kraamzorg bureau bij ons eerste kindje ben ik opzoek gegaan naar een zelfstandige in de kraamzorg en kwam bij Marjo uit. En wat was dit een ongelofelijk fijne ervaring. Gelukkig, ze bestaan nog!!! Marjo heeft mij enorm geholpen en ondersteund met het opgang helpen van de borstvoeding, iets wat helaas niet vanzelf ging. Marjo beschikt over enorm veel kennis en ervaring waardoor ik zelfvertrouwen kreeg en ik mij op mijn gemak voelde. Maar ook heel erg belangrijk, ik kon haar mijn gezin toevertrouwen. Marjo draait makkelijk mee in het gezin en ons zoontje was gek op haar. Ze is warm, passievol, eerlijk en enorm toegewijd. Als ik iemand moet aanraden is het Marjo wel. Ik wil Marjo heel erg bedanken voor deze super fijne kraamtijd en de goede zorgen maar ook voor de passie waarmee je dit vak uitoefent! Deze kraamtijd heeft alles goed gemaakt wat wij bij ons eerste kindje hebben gemist. Dankjewel!!! En hopelijk komen wij elkaar af en toe nog eens tegen.
Albert en Kelly schreef op 3 september 2020:
Dankzij Marjo hebben we een heerlijke kraamweek gehad. Marjo is kundig en heeft veel ervaring, en is ook gewoon een fijn persoon. Ze sluit makkelijk aan binnen het gezin en voelt goed aan waar de behoefte ligt van de kraamvrouw. Zo heeft ze mij het vertrouwen gegeven dat het goed gaat komen met de borstvoeding en heeft me gemotiveerd en gestimuleerd om door te zetten. Ze voelde hierin goed aan dat dat ook mijn wens was. Naast alle tips draait Marjo haar hand niet om voor de huishoudelijke taken. Zo heeft ze erg veel uit handen genomen en sliepen we extra lekker onder gestreken beddengoed 🙂
Lieve Marjo, bedankt voor alle goede zorgen.
Stan & Eva schreef op 19 mei 2020:
Marjo is echt een hele fijne kraamverzorgster die haar vak verstaat. Naast dat ze gelijk vertrouwd voelt, is zij
echt een belangrijke ondersteuning geweest in onze kraamweek.
Ze heeft mij ongelooflijk veel geholpen met het op gang brengen van de borstvoeding.
Lieve Marjo,
Bedankt voor jouw hulp en tips ! Ook namens Olivia.
Ruben & Laura schreef op 1 mei 2020:
In januari 2020 kregen wij onze eerste kindje. Toen we thuis waren en Marjo bij ons binnen kwam, voelde het gelijk vertrouwd! Ze is er echt voor moeder en kind. Ik had het moeilijk na de bevalling en Marjo heeft elke dag aan mijn bed gezeten en met mij gepraat. Ze is super! Ook helpt ze geweldig met de borstvoeding. Ze komt met allerlei ideeën om het te laten slagen.
Het is duidelijk dat Marjo ervaren is en haar werk met veel liefde doet! Wij kijken terug op een fijne en gezellige kraamtijd!
Jesse, Debbie & Luna schreef op 14 april 2020:
In juni 2019 is onze eerste kleine geboren. Wij wisten eerlijk gezegd niet precies wat wij van de kraamtijd moesten verwachten, maar dankzij Marjo kijken wij terug op een prachtig begin van ons ouderschap. Marjo heeft ons in korte tijd, met veel liefde en plezier, vertrouwen gegeven om zelfstandig de zorg voor onze kleine over te nemen. Bij een eventuele volgende kleine zullen wij zonder twijfel Marjo nog een keer vragen. Oh ja, en los van de kleine hebben papa en mama ook heerlijk gegeten 😉 Marjo ontzettend bedankt!!
Catrien & Gijs schreef op 27 maart 2020:
Tijdens mijn derde zwangerschap werd ik gewezen op Marjo. En wat ben ik die persoon dankbaar! Mede vanwege Marjo heb ik deze kraamweek echt als een kadootje ervaren. Waar een vreemd iemand in je huis al snel als ‘te veel’ of een inbreuk op je privacy kan aanvoelen, vonden wij het heerlijk om Marjo om ons heen te hebben. Een lieve, zorgzame en warme vrouw aan wie je je kinderen toevertrouwd. En ondanks dat dit onze 3de is, is er toch weer die twijfel en onzekerheid. Dan is het een hele geruststelling dat je kan terugvallen op Marjo met al haar ervaring en adviezen. Daarnaast heeft ze heerlijk voor ons gekookt en werd de was en strijk ook nog eens door haar gedaan.

Lieve Marjo, onwijs bedankt, je was onze kers op de kraamweek! X
Jan-Jaap en Emma schreef op 27 februari 2020:
Wat zijn we blij dat we voor Marjo hebben gekozen. We hebben ontzettend genoten van onze kraamweek. Er was zoveel rust in huis, iets wat we allen heel belangrijk vonden. Marjo is ontzettend zorgzaam, vakbekwaam en zelfs het huishouden liep op rolletjes. Ze geeft aandacht aan oudere broertjes of zusjes, is 24/7 bereikbaar en geeft goed advies en handige tips. Wat een waardevolle week!
Adriaan Rijkens & Boukje de Vries schreef op 16 januari 2020:
Na veel positieve verhalen over Marjo twijfelden we geen seconde om haar te benaderen voor onze kraamperiode! En gelukkig paste het uiteindelijk precies in haar schema.
Vanaf het moment dat wij thuiskwamen uit het ziekenhuis was ze er voor ons alledrie. Ze hielp de nieuwe pappa op weg met het verzorgen van onze Floris en hielp mamma fantastisch met de borstvoeding ! Geen stuwing gehad en met alle tips en tricks een fijne periode met borstvoeding kunnen geven. Verder heeft ze ons helemaal wegwijs gemaakt in het ouderschap. Super fijn. Echt heerlijk om Marjo in huis te hebben gehad, zo rustig, lief professioneel en hartelijk. Alles altijd lekker schoon en gestreken en we hebben genoten van de maaltijden, hapjes fruit etc.
We gunnen iedereen een Marjo tijdens deze periode!
Laura de Vries schreef op 19 december 2019:
Vanaf de intake voelde ik al dat Marjo zou zorgen voor een fijne kraamtijd. Marjo is zeer kundig en weet welke zaken prioriteit hebben. Ze heeft mij echt geholpen de borstvoeding goed op te starten! Ze paste heel goed in ons gezin en sprong ook bij wanneeronze dochter dat nodig had. Marjo is een hele fijne lieve vrouw en ze kan ook nog eens heel lekker koken!

Heb je vragen? Neem contact met mij op!